مرکز دوربین مدار بسته در مشهد
در مقاله های قبل از سایت کاوش امن ارتباط تاران در رابطه با دوربین تحت شبکه هایک ویژن صحبت کردیم.در این مقاله به سراغ مرکز دوربین مدار بسته در مشهد خواهیم رفت. با ما همراه شوید.
مرکز دوربین مدار بسته مشهد

تاریخچه دوربین مدار بسته
اولین دوربین مدار بسته توسط ارتش آلمان و در سال ۱۹۴۲ برای نظارت بر چگونگی شلیک موشک V2 ساخته و نصب شد و حدود ۷ سال بعد از آن در آمریکا دوربین مدار بسته تجاری به بازار آمد که برای استفاده از آن نیازی به داشتن مجوز نبود.
دوربین های مدار بسته تحت شبکه توسط شرکت “Axis” با استفاده از پایه نرم افزاری لینوکس (Linux)تولید شد. این دوربینها بر اساس استاندارد های HTTP و RTSP طراحی شده اند و در آنها از استاندارد های Ip برای ارسال تصاویر در قالب اطلاعات (Data) استفاده میکنند.
امروزه ضرورت استفاده از دوربین های مدار بسته در سازمان ها و اداره جات کاملا مشخص است. از آنجایی که این دوربین ها از ویژگی های بسیار متنوعی برخوردارند، پیش از خرید و انتخاب آنها، باید نیاز شرکت بخوبی معین شود و سپس بر اساس آن، دوربین مورد نظر انتخاب و خریداری شود.
دوربین مدار بسته چیست؟
دوربین های مدار بسته، دوربین هایی هستند که در محل مورد نظر نصب میشوند و تصاویر را پس از ضبط کامل به یک یا چند محل ارسال میکنند. همانطور که میدانید در اماکن پر رفت آمدی مثل مراکز خرید و فرودگاه ها، این نوع دوربین ها کاربرد بسیار زیادی دارد و در شرایط فعلی تضمین امنیت این نوع اماکن بدون این دوربین ها، امری غیر ممکن به نظر میرسد.
اساسا کاربرد دوربین مدار بسته، تامین امنیت است. این دوربین ها از جهت نحوه تولید، ساختار فیزیکی، شکل و شمایل ظاهری، نوع کاربرد، محل کاربرد، انتقال تصویر، مشخصات فنی و … دارای مدل های بسیار متنوعی است که دست شما را در انتخاب آنها بخوبی باز گذاشته است.
دوربین مدار بسته در مشهد

انواع دوربینهای مداربسته
دوربین مداربسته از نظر ساختار فیزیکی و شکل ظاهری، نوع و محل کاربرد، نحوه تولید و انتقال تصویر، مشخصات فنی و بسیاری موارد دیگر، دارای مدلهای بسیار متنوعی هستند اما در بزرگترین و مهمترین دستهبندی دوربینهای مداربسته را به دو گونه دوربینهای آنالوگ و دوربینهای دیجیتال یا IP (آی پی) تقسیم میکنند.
- دوربین آنالوگ تصویر را از طریق سیگنال ویدئویی منتقل کند. دوربین مداربسته آنالوگ از بدنه (housing)، لنز، کارت آنالیز و تولید تصویر و کابل ارتباطی تشکیل شده است.
- دوربین دیجیتال (IP) ساختاری کلی مانند دوربین آنالوگ دارد و تنها تفاوت در بخش پردازنده است، در این نوع دوربینها پردازنده به جای تولید سیگنال ویدئویی، تصاویر با فرمتها دیجیتالی استاندارد همچون MJPEG یا ۲۶۴ و یا MPEG4 تولید میکند.
این گونه دوربینها از نظر انتقال تصاویر به دو نوع بی سیم و با سیم و از نظر محل استفاده به محیط داخلی و محیط بیرونی دستهبندی میشود.
از نظر شکل ظاهری و نوع کاربرد هم دوربینهای مداربسته به دوربین مداربسته دام (Dome)، لامپی، گردان PTZ، باکس (Box)، C-mount، بولت (Bullet)، هایک ویژن، حرارتی، صنعتی و مخفی تقسیم میشود.
آیا دوربین های مداربسته قابلیت ضبط صدا دارد؟
دوربینهای مداربسته به طور کلی قابلیت ضبط صدا ندارند. دوربینهای حرفهای که DVR آنها ورودی صدا دارد در بازار به فروش میرسند. البته قیمت دوربین مداربسته با قابلیت ضبط صدا بالاست. همچنین با نصب میکروفن بر روی انواع دوربینهای مداربسته میتوانید صدا را هم در کنار تصویر داشته باشید. نصب میکروفن بر روی هر کدام از دوربینها روشهای مخصوص دارد. برای نمونه در دوربین آنالوگ، میکروفن مستقیما به دستگاه ضبط DVR وصل میشود و میتوانید به تعداد ورودیهای صدایی که بر روی DVR قرار دارد میکروفن نصب کنید.
دوربین مداربسته تحت شبکه IP
ورود دوربینهای مداربسته به ایران به سالهای خیلی قبل برمیگردد که این دوربینها به صورت انالوگ در بازار به صورت سیاه و سفید بودند و کم کم در گذر زمان تصاویر بهبود پیدا کردهاند و رنگی شده و رزولیشن ها نیز با کیفیتهای به مراتب بالاتری ارائه میگردید.
سیر به وجود آمدن و تکامل سیستمهای نظارت تصویری تحت شبکه یا همان دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) بسیار جذاب و در عین حال دستخوش تغییرات شگرف در عرصه سیستمهای نظارت تصویری تحت شبکه بوده است.
دوربینهای مدار بسته تحت شبکه قابلیتهای متفاوتی را در اختیار کاربران و مدیران شبکه (IT)نسبت به دوربینهای انالوگ قرار میدهند.
-امکان به روز رسانیها در دوربین مداربسته
-وضوح بسیار بالا
-هوشمندی دوربین مداربسته تحت شبکه
-امکان ذخیره تصاویر روی دوربین مداربسته تحت شبکه
-امکان دسترسی به تنظیمات دوربین مداربسته تحت شبکه
-طراحی زیر ساخت بسیار مقرون به صرفه تر دوربین مداربسته تحت شبکه
-طراحی بسیار گستردهتر در تعداد دوربینهای مداربسته تحت شبکه
-تغییرات اسان تر
-قابلیت پردازش تصاویر دوربین مداربسته تحت شبکه
و……
با این قابلیتهای منحصر به فرد ورود کمپانیهای بزرگ از جمله HIKVISION به این عرصه میتوان اشاره نمود.
دیری نپایید که ابعاد تصاویر دوربینهای مدار بسته در این کمپانی به دلیل بوجود اوردن تکنولوژیهای جدید تحت شبکه از ۱ مگا پکسل به ۱.۳(۷۲۰ تی وی) و ۲ مگ تغییر وضعیت داد و از فرمت H264 پیروی نمودند.
نمایندگی و مرکز دوربین مدار بسته مشهد

شرکت کاوش امن ارتباط تاران
شرکت کاوش امن ارتباط تاران، با هدف ارائه خدمات فن آوری اطلاعات و سیستم های امنیتی هوشمند پا به عرصه صنعت IT گذاشت و از ابتدا، ارائه خدمات ممتاز و با کیفیت را با حداکثری رضایت مشتریان سر لوحه کار خود قرار داده است.
این شرکت با بهره گیری از متخصصین مجرب و جوان طی کمتر از 3 سال توانسته است، جایگاه قابل توجهی در بازار فناوری اطلاعات و سیستم های نظارت تصویری بدست آورد.
خدمات ما :
- مشاوره، طراحی، نظارت و پیاده سازی انواع شبکه های کامپیوتری
- فروش، نصب و راه اندازی تجهیزات شبکه های کامپیوتری
- فروش، نصب و راه اندازی تجهیزات امنیتی و نظارت تصویری(دوربین های مدار بسته)
- فروش، نصب و راه اندازی تجهیزات وایرلس شامل: دکل های مهاری و خود ایستا، انتقال دیتا P2P و P2MP
- طراحی وب سایت های فروشگاهی و شرکتی و ارائه راهکارهای سئو SEO
- فروش، نصب و راه اندازی تجهیزات تلفنی تحت شبکه VOIP
- ارائه راهکارهای هوشمند سازی منازل و موتورخانه ها
- طراحی و پیاده سازی اتاقهای مانیتورینگ و دیتا سنتر بصورت کاملا تخصصی
- اجرای پروژه های IPTV و سیستم های تبلیغاتی هوشمند
- اجرای پروژه های فیبر نوری FTTH,GPON و …
آدرس: مشهد، نبش سنایی 16،پلاک3،واحد3
تلفن : 05137244067
موبایل : 09154404069
تلگرام : 09367790650