خطوط مخابراتی دیجیتال مشهد
انواع خطوط مخابراتی و شناخت آن به شما کمک می کند تا با توجه به نیازتون خط دلخواهتونو انتخاب کنید.خیلی از افراد هستند که هیچ شناختی از انواع خطوط مخابراتی ندارند و نمی دانند باید چه نوع خطی را برای استفاده کاری یا شخصی انتخاب کنند. دراین مقاله برای شما همراهان گرامی خطوط مخابراتی دیجیتال مشهد را بررسی خواهیم کرد. پس با ما همراه شوید.
خطوط مخابراتی دیجیتال مشهد و انواع آن
اگر قصد راه اندازی یک سیستم مرکز تماس در مجموعه خود دارید. ابتدا باید سطح آگاهی خود را در زمینه خطوط مخابراتی و انواع آن افزایش دهید.
در ادامه این مطلب شما را با انواع خطوط مخابراتی آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
انواع خطوط مخابراتی
به طور کلی خطوط مخابراتی به دو دسته تقسیم می شوند که عبارت اند از:
- خطوط دیجیتالی
- خطوط آنالوگی
خطوط دیجیتالی:
این خطوط ابتدا داده های صوتی را به شکل داده های دیجیتالی تبدیل می کنند. (صفر و یک)
به بیان دیگر می توان گفت خطوط دیجیتالی داده های صوتی را می شکنند تا بتوانند آن ها را به عدد تبدیل کنند.
این خطوط توانایی اصلاح خطا هایی که در هنگام دریافت یا ارسال داده ها وجود دارد را دارند.
در نتیجه با رفع ایرادات در فرآیند ارسال و دریافت، صدا ها با کیفیت بهتری انتقال می یابند.
خطوط آنالوگ یا PSTN
کلمه PSTN مخفف عبارت انگلیسی Public Switched Telephone Network است. یعنی شبکه مخابراتی عمومی. یک شبکه سوئیچینگ مداری که وظیفه آن، انتقال پیامهای صوتی و ارتباط بین تماسهای تلفنی است.
منظور از خطوط آنالوگ همین خط تلفنهای معمولی است که از قدیم در حال استفاده از آن هستیم. نرخ انتقال Data توسط این خطوط حداکثر 33 کیلوبایت بر ثانیه است. به همین خاطر استفاده از این خطوط برای اتصال به اینترنت در کشورمان بسیار رایج است. دلایل استفاده از این خطوط را میتوان در چند مورد زیر خلاصه کرد:
- هزینه کمتر نسبت به خطوط دیجیتالی
- نگه داشتن خط تلفنهای قبلی
- عدم وجود و راهاندازی خطوط دیجیتال در یک منطقه مخابراتی
مروری بر تاریخچه شبکه مخابراتی PSTN
در همان ابتدا استفاده از شبکههای PSTN به این خاطر بود که بتواند 2 تماس تلفنی را به یکدیگر وصل کند. شروع کننده این ارتباط، تماسگیرنده و مقصد آن شخصی بود که تماس را دریافت میکرد. به شکل خیلی ساده در زمان قدیم نحوه برقراری یک ارتباط تلفنی به این صورت بود که یک زوج سیم تلفن از مبدأ تا مرکز مخابرات کشیده میشد.
همچنین یک زوج سیم دیگر از مخابرات به سمت مقصد میرفت تا بتواند این ارتباط را شکل دهد. در زمانهای قدیم به دلیل کم بودن مشترکین تلفنی، از یک تابلوی سوئیچ PSTN استفاده میکردند. یعنی تمامی تماسها را از طریق همین تابلو کنترل میشد.
روی این تابلو لامپی وجود داشت که وضعیت ارتباط تلفنی را نمایش میداد. اپراتورهای مرکز تلفن زمانی که تماس را دریافت میکردند، از تماسگیرنده شماره مقصد را میپرسیدند. سپس از طریق یک کابل، مبدا و مقصد به یکدیگر متصل میشدند.
با گذشت زمان و افزایش مشترکین تلفن، دیگر تابلوی PSTN جوابگوی نیازهای ارتباطی نبود. همین امر جرقهای شد تا نحوه سیگنالدهی صدا در شبکههای PSTN، دچار تغییر و تحولات بزرگی شود.

انواع خطوط مخابراتی دیجیتال مشهد
خطوط مخابراتی دیجیتال یا ISDN مشهد
طراحی خطوط دیجیتال در جهان به اواسط دهه 80 میلادی برمیگردد. اختراعی که صنعت ارتباطات را دچار تغییرات عجیبی کرد. هدف از ایجاد این فناوری جدید، جایگزین کردن سیستمهای تلفنی آنالوگ با دیجیتال بود. تا بتواند دادههای صوتی که به شکل دیجیتال هستند را پشتیبانی کند.
در این فرآیند، ابتدا صدا از حالت آنالوگ به دادههای دیجیتالی تبدیل شده و سپس انتقال داده میشود. از مزایای استفاده از خطوط دیجیتال، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کم کردن پارازیتها و نویزهای صوتی
- سرعت بالا در برقراری ارتباط
- توانایی انتقال بیش از یک کانال روی بستر خط ثابت
- بیتاثیر بودن افت ولتاژ برای فاصلههای دور
خطوط مخابراتی دیجیتال نوع ISDN مشهد
ساختار این خط بر پایه شبکه دیجیتال است و تاریخچه طراحی آن به دهه هشتادم میلادی می رسد. دقیقا زمانی که سیستم مخابراتی فقط آنالوگ بود و توان انتقال داده های آنالوگ را داشت.
اما همان طور که گفتیم با پیشرفت علم و تکنولوژی و همچنین طراحی این خطوط که بر پایه شبکه دیجیتال است ،انتقال داده های صوتی و دیجیتال در انواع خطوط تلفن دیجیتال فراهم شد.
این کار با تبدیل سیستم صوت به داده های دیجیتال انجام می گیرد و سپس آماده انتقال به گیرنده می شود. این خطوط بر حسب پهنای باند به دو دسته اصلی تقسیم می شوند. دسته اول B-ISDN و دسته دوم N-ISDN نام دارد.
B-ISDN :
این شاخه از ISDN ها پهنای باند بالایی دارند و بر تکنولوژی ATM استوار هستند. این نوع شبکه مورد استفاده اکثر Backbone های جهان و همچنین ایران برای انتقال داده قرار گرفته. در واقع میشه گفت از خدمات خوبی که مخابرات ایران میتونه به کاربراش بده تا دیتایی در پهنای باند بالا داشته باشند از همین جنس است.
N-ISDN :
از مشخصه این شاخه از ISDN ها پهنای باند پایین آن است که سبب شده بیشتر برای استفاده های شخصی و عمومی قرار بگیرند. در N-ISDN دو استاندارد مهم وجود دارد ، یکی PRI و دیگری BRI است.
استاندارد PRI :
این استاندارد برای ارتباط سانترال های خصوصی ( مراکز تماس ) با سانترال های محلی طراحی شده است که از زیر مجموعه های آن می توان به E1 اشاره کرد.
مرکز راه اندازی خطوط دیجیتال تلفن مشهد
از جمله خدمات تاران انجام خطوط مخابراتی دیجیتال مشهد می باشد. که شامل طراحی و پیاده سازی پروژه ها بر طبق استانداردهای بین المللی و استفاده از تجهیزات با کیفیت و معتبر و می باشد.
شرکت کاوش امن ارتباط تاران، با هدف ارائه خدمات فن آوری اطلاعات و سیستم های امنیتی هوشمند پا به عرصه صنعت IT گذاشت .
از ابتدا، ارائه خدمات ممتاز و با کیفیت را با حداکثری رضایت مشتریان سر لوحه کار خود قرار داده است.
این شرکت با بهره گیری از متخصصین مجرب و جوان طی کمتر از 3 سال توانسته است، جایگاه قابل توجهی در بازار فناوری اطلاعات و سیستم های نظارت تصویری بدست آورد.
خدمات ما :
- مشاوره، طراحی، نظارت و پیاده سازی انواع شبکه های کامپیوتری
- فروش، نصب و راه اندازی تجهیزات شبکه های کامپیوتری
- فروش، نصب و راه اندازی تجهیزات امنیتی و نظارت تصویری(دوربین های مدار بسته)
- فروش، نصب و راه اندازی تجهیزات وایرلس شامل: دکل های مهاری و خود ایستا، انتقال دیتا P2P و P2MP
- طراحی وب سایت های فروشگاهی و شرکتی و ارائه راهکارهای سئو SEO
- فروش، نصب و راه اندازی تجهیزات تلفنی تحت شبکه VOIP
- ارائه راهکارهای هوشمند سازی منازل و موتورخانه ها
- طراحی و پیاده سازی اتاقهای مانیتورینگ و دیتا سنتر بصورت کاملا تخصصی
- اجرای پروژه های IPTV و سیستم های تبلیغاتی هوشمند
- اجرای پروژه های فیبر نوری FTTH,GPON و …
آدرس: مشهد، نبش سنایی 16،پلاک3،واحد3
تلفن : 05137244067
موبایل : 09154404069
تلگرام : 09367790650